VIDEO Orban: A comunica este fundamental în politică; dacă nu ştii să comunici este foarte greu să faci ceva

Comunicarea este fundamentală în politică, iar dacă nu ştii să comunici este foarte greu să faci ceva, "inclusiv dacă vorbim de performanţă guvernamentală", a declarat duminică, la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Ilfov, Ludovic Orban.

 

" A comunica este fundamental în politică, dacă nu ştii să comunici este foarte greu să faci ceva, inclusiv dacă vorbim de performanţă guvernamentală. Puteţi compara şi aveţi aparatul necesar cei mai mulţi dintre dumneavoastră să vă daţi seama care guvern a fost mai performant. Cântăriţi cu mare atenţie, pentru că alegerea care se va face pe 25 septembrie este o alegere şi de valori, principii, convingeri, doctrină", a precizat Orban, la prezentarea moţiunii de candidatură la preşedinţia PNL.

El le-a cerut participanţilor la şedinţă să analizeze la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel pe care îl vor alege, "cine creşte şi cine scade încrederea în PNL dintre candidaţi".

"Analizaţi la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel pe care îl veţi alege. Cine creşte încrederea în PNL dintre candidaţi şi cine scade încrederea în PNL dintre candidaţi. Cine are, într-adevăr, tot bagajul de cunoştinţe, cine are experienţa să poată să conducă, cine are lidership-ul, charisma, empatia, capacitatea de comunicare pe limba omului", a afirmat Orban. AGERPRES /(AS-autor: Sorinel Peneş, editor: Diana Dumitru, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: (c) Captură Ludovic Orban/facebook

 

Citiţi şi

 

Orban: Unitatea PNL este fundamentală; nu îi voi mai ierta pe cei care fac rău partidului

 

Orban: Performanţa guvernamentală depinde în primul rând de persoana premierului; un guvern trebuie condus de dimineaţă până noaptea

 

Orban: Obiectivul pe care mi-l asum este acela de a câştiga toate alegerile în 2024

Sursa: Agerpres