Vaslui: Dosar penal pentru lovire şi alte violenţe în cazul elevului înjunghiat

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe în cazul elevului înjunghiat în urma unui conflict izbucnit la Liceul Tehnologic Puieşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, agresorul este un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Voineşti, care a avut iniţial un conflict cu fratele victimei, de la nişte comentarii pe o reţea de socializare.

"Între fratele victimei şi agresor a avut loc o ceartă, iar elevul de 18 ani a intervenit să-şi apere fratele mai mic. Discuţiile au început în incinta unităţii de învăţământ, au continuat în curtea liceului, după care cei implicaţi au ieşit în afara curţii. Elevul de 18 ani a fost înjunghiat în zona piciorului, incidentul petrecându-se în faţa liceului. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru lovire şi alte violenţe", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Adolescentul agresat a fost transportat la spital, el aflându-se în afara oricărui pericol.

Conducerea Liceului tehnologic Puieşti a demarat propria anchetă în acest caz, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs evenimentul. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Diana Dumitru, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres