Traficul rutier va fi îngreunat marţi, 30 iulie, aproximativ 17 ore, în vama Giurgiu-Ruse; drumarii încep lucrările la partea carosabilă

Traficul rutier va fi îngreunat marţi, 30 iulie, aproximativ 17 ore, în vama Giurgiu – Ruse, întrucât drumarii încep lucrările de remediere a părţii carosabile pe sensul Ruse – Giurgiu, a anunţat, sâmbătă, Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Lucrările vor începe marţi, 30 iulie 2019, în jurul orei 11:00 şi vor dura aproximativ 12 ore, dar pentru a se usca stratul de asfalt proaspăt aşternut şi pentru a rezista traficului greu mai este nevoie de încă 5 ore până la reluarea circulaţiei în zona lucrărilor. Lucrările efectuate sunt în perioada de garanţie şi sunt suportate de către constructor", susţin reprezentanţii CNAIR.

Ziua de marţi a fost aleasă pentru execuţia lucrărilor după analiza statisticilor de trafic în acest punct de frontieră, statistici care arată că marţea este cel mai redus trafic în acest punct de frontieră.

Reprezentanţii companiei de drumuri menţionează că în ziua de marţi, traficul rutier în vama Giurgiu – Ruse este mai scăzut cu aproximativ 30% faţă de ziua de luni. AGERPRES/(AS – editor: Mariana Nica, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: Agerpres