Timiş: Concurs de bărci din materiale reciclabile, pe Canalul Bega

Asociaţia EcoStuff România va organiza un concurs inedit, "Make it! Race it! Recycle it!", în care vor intra în competiţie pe tronsonul timişorean al Canalului Bega, cuprins între Podurile "Mitropolit Andrei Şaguna" şi "Traian", bărci construite exclusiv din materiale reciclabile.

"Gândit ca un exerciţiu de educaţie ecologică alternativă, proiectul te scoate puţin din zona de confort, încurajează gândirea laterală şi stimulează creativitatea. Participanţii învaţă să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea şi lucrul în echipă. Sperăm să prindă curaj cât mai mulţi şi să participe la această ediţie", au transmis, miercuri, organizatorii EcoStuff Romania.

La concurs, care se va desfăşura pe 11 septembrie, poate participa orice echipaj al unei companii, organizaţii sau instituţii cu sediul în România, unitate de învăţământ cu elevi în clasele XI-XII din Timişoara, precum şi orice grup de prieteni cu vârsta minimă de 16 ani, cu condiţia obligatorie ca toţi membrii echipajelor să ştie să înoate.

Înscrierile au loc până în data de 20 august, iar pentru câştigători sunt pregătite cinci premii speciale, stabilite de juriu în timpul evenimentului. Mai multe detalii şi regulamentul competiţiei se găsesc pe pagina de Facebook a Asociaţiei EcoStuff România şi a evenimentului. AGERPRES/(AS – autor: Otilia Halunga, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres