Timiş: Călin Dobra a fost ales preşedinte al Organizaţiei PSD, iar Alfred Simonis, preşedinte executiv

Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a câştigat mandatul de lider al filialei, pentru patru ani, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri care a avut loc vineri, la Timişoara, iar preşedinte executiv va fi deputatul Alfred Simonis.

"Eu şi colegul meu Alfred Simonis am fost aleşi, în continuare procedându-se la votarea celor 17 vicepreşedinţi. S-au înscris 26 de colegi la funcţia de vicepreşedinte şi cred că toţi au dreptul la această funcţie. Cu toţii vom face eforturi să depăşim orice animozităţi de la nivelul Organizaţiei PSD Timiş. Trebuie să recunoaştem că au fost discuţii în contradictoriu, dar mi-aş dori ca orice nemulţumire să fie transmisă preşedintelui şi preşedintelui executiv, ca să putem rezolva situaţia. (…) De acum vom intra în febra alegerilor europarlamentare", a declarat Călin Dobra.

Fiind cunoscut ca un apropiat al fostului preşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, noul preşedinte executiv Alfred Simonis a declarat după alegere: "Dacă nu aş fi crezut că pot face echipă cu Călin Dobra, pe care-l cunosc de 15 ani, nu aş fi candidat pentru această funcţie. Să încercăm să ieşim din această conferinţă de alegeri cu o echipă unită, capabilă să câştige următoarele alegeri".

Călin Dobra a anunţat că a fost semnată şi o rezoluţie prin care filiala Timiş le recomandă pe două colege social-democrate, consiliera locală Luminiţa Ţundrea şi deputata Bianca Gavriliţă, pentru locuri eligibile pe lista europarlamentarelor. AGERPRES/(A – autor: Otilia Halunga, editor: Antonia Niţă, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres