Sibiu: Membrii ALDE susţin că nu vor migra la Pro România

Sibiu, 8 feb /Agerpres/ – Membrii ALDE Sibiu susţin că nu vor migra la Pro România, infirmând astfel cele spune joi, într-o conferinţă de presă, de deputatul Daniel Constantin.

"Având în vedere declaraţiile cu rol de dezinformare ale domnului Daniel Constantin, făcute în cadrul conferinţei de presă de la Sibiu, joi 07 Februarie a.c., dorim să aducem la cunoştinţă opiniei publice, sibienilor şi simpatizanţilor ALDE Sibiu, că în cadrul Filialei ALDE Sibiu nu există divergenţe şi că nu există membrii care să migreze spre altă organizaţie politică. Filiala Judeţeană ALDE Sibiu creşte în fiecare lună, rezultatele pozitive sunt din ce în ce mai vizibile şi se pregăteşte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Afirmaţiile domnului Constantin nu au nicio susţinere", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Prim-vicepreşedintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, a declarat, joi, că urmează să mai fie primiţi în partid în perioada următoare şi alţi actuali membri PSD şi ALDE.

Daniel Constantin a menţionat că aşteaptă ca o parte din organizaţia ALDE Sibiu să treacă în cea a partidului Pro România.

"Să ştiţi că eu am prieteni foarte mulţi în ALDE şi colaboratori. Ţin legătura cu ei. Majoritatea sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă acolo, dar mulţi dintre ei nu pot pleca. Unii sunt în funcţie, sunt consilieri locali, consilieri judeţeni, alţii sunt primari şi legea nu le permite să plece. Sunt alţii care au decis să facă pasul şi dacă vreţi să vă răspund la întrebare, la Sibiu, da, mă aştept ca în zilele următoare, foarte mulţi foşti colegi şi din organizaţia ALDE Sibiu să se alăture ideilor noastre, dar fără să vă dau nume", a spus Daniel Constantin, în conferinţa de presă.

El a mai afirmat că în perioada următoare şi alţi parlamentari PSD vor trece la Pro România.

"La parlamentari nu am discutat cu cei din ALDE. Sunt foarte mulţi în momentul de faţă din PSD care au venit către noi şi vor mai veni în perioada următoare. Cred că este undeva abia începutul unui fenomen care s-a pornit acolo", a mai afirmat Daniel Constantin. AGERPRES/(A, AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres