Prezentare inedită, pe banda de bagaje din aeroport, la Săptămâna modei de la Sibiu

Banda de bagaje din Aeroportul Internaţional din Sibiu va fi transformată, vineri, într-un podium pentru manechinele care vor prezenta cea mai nouă colecţie a lui Pif Stephano, în cadrul Feeric Fashion Week (Săptămâna modei), potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Vineri, Feeric Fashion Week se înalţă spre ceruri. La ora 13,00, pe banda de bagaje a terminalului Sosiri din cadrul Aeroportului Internaţional din Sibiu, Pif Stephano îşi va prezenta cea mai nouă colecţie. Monolog 20.19 doreşte să combată eticheta cotidianului asociată culorii roz – it' a girl! Or not! Astfel, designerul propune o estetică reprezentată de un hibrid socio-cultural al prezentului", se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.

Potrivit sursei citate, Săptămâna modei de la Sibiu începe miercuri cu o petrecere, după care joi vor debuta prezentările, în centrul Sibiului, lângă Turnul Sfatului, cu prezentarea colecţiei semnate de Silvia Şerban.

Vineri vor avea loc prezentări de modă la Aeroportul Internaţional din Sibiu, la Aerodromul Măgura din Cisnădie şi în Piaţa Habermann din Sibiu.

Festivalul de modă se va încheia sâmbătă, cu o prezentare în skatepark-ul aflat la periferia Sibiului şi o gală programată seara, în Piaţa Mică din centrul municipiului. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Oana Popescu, editor online: Gabriela Badea)

 

Sursa foto: www.feeric.ro 

Sursa: Agerpres