Politicienii urează ‘La mulţi ani’ pe Facebook (II)

Sănătate, împliniri şi gânduri bune sunt urările de An Nou făcute de politicieni, luni, în ultima zi din 2018.

* "Tot aşa cum Noul An alungă relele anului vechi, vă invit ca în 2019, împreună, să facem bine să alungăm răul făcut ţării şi românilor de o mână de indivizi necinstiţi. Anul 2019 este decisiv. Poate fi anul schimbării. (…) Schimbarea este în puterea noastră. Vă mulţumesc tuturor celor care aveţi încredere că asumat putem face lucrurile mai bine în jurul nostru. (…) Anul 2019 este anul responsabilităţii. Haideţi să alegem cu înţelepciune! La mulţi ani!", a scris pe Facebook fostul prim-ministru Dacian Cioloş.

* Şi liderul PMP, Eugen Tomac, a transmis un mesaj românilor cu ocazia Anului Nou.

"La mulţi ani! Vă doresc, dragi români, să aveţi parte de un An Nou plin de bucurii, multă sănătate şi împliniri frumoase alături de cei dragi. Sper ca 2019 să ne găsească împreună mai uniţi, mai hotărâţi, mai determinaţi în a ne atinge obiectivele. La mulţi ani, români. La mulţi ani, România" – este mesajul video transmis pe Facebook de Eugen Tomac.

 

* Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro România, le urează românilor ca în anul 2019 să aibă parte de mai multă sănătate, linişte şi bucurii.

"La mulţi ani – să avem în 2019 mai multă sănătate, linişte şi bucurii!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES/(AS – editori: Andreea Rotaru, Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres