Oprea: În ultimele trei luni peste 50.000 de persoane s-au înscris în UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Iaşi, în cadrul unei conferinţe de presă, peste 50.000 de persoane s-au înscris în partid în ultimele trei luni.

"În ultimele, să nu exagerez, trei luni de zile, peste 50.000 de oameni s-au înscris în UNPR, în special militari şi poliţişti rezervişti", a afirmat Oprea.

La rândul său, liderul organizaţiei judeţene Iaşi a UNPR, Mircea Manolache, a precizat că această filială are 2.600 de membri.

"În mod cert, vă pot spune că se va dubla numărul membrilor organizaţiei", a spus Manolache.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat la Conferinţa organizaţiilor UNPR din Regiunea I nord-est Moldova. Potrivit lui Oprea, activitatea se înscrie în cadrul acţiunilor întreprinse de conducerea partidului în această perioadă în vederea reorganizării structurilor UNPR.

Cu această ocazie, Vasile Şalaru a fost desemnat preşedinte al organizaţiei municipale a UNPR Iaşi. Şalaru a fost preşedinte al ALDE Iaşi şi consilier judeţean din partea acestei formaţiuni politice. El a deţinut şi funcţia de secretar de stat în Ministerul Educaţiei. AGERPRES/(A – autor: Daniela Malache, editor: Claudia Stănescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

 

Citeşte şi:

Gabriel Oprea: Mergem singuri la alegerile europarlamentare

 

Sursa: Agerpres