Noul lider al PNL Iaşi, Alexandru Muraru: Alegerile de astăzi nu sunt despre noi, ci despre ieşeni

Noul preşedinte al PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că în mandatul pe care l-a primit sâmbătă din partea colegilor de filială porneşte la drum cu obiective clare, printre acestea fiind menţinerea conducerii Primăriei Iaşi şi Consiliului Judeţean Iaşi, dar şi aplicarea programului de guvernare.

"Alegerile de astăzi nu sunt despre noi, ci despre ieşeni. O spun pentru că avem răspunderea guvernării locale şi naţionale. Avem un program de guvernare de pus în practică şi responsabilitatea de a livra faţă de cetăţeni. Pornesc la drum cu o serie de obiective clare: opt ani de guvernare pentru un Iaşi puternic şi prosper, menţinerea preşedinţiei Consiliului Judeţean Iaşi, menţinerea Primăriei Municipiului Iaşi, menţinerea actualelor primării câştigate şi creşterea numărului acestora la 60, respectiv creşterea numărului de consilieri locali şi judeţeni, respectiv creşterea numărului de parlamentari", a declarat Alexandru Muraru, noul preşedinte al PNL Iaşi, potrivit unui comunicat de presă.

El a ţinut să le mulţumească tuturor colegilor care i-au acordat încrederea "de a duce mai departe reuşitele celei mai puternice filiale politice din judeţul Iaşi".

"Le mulţumesc tuturor celor care şi-au manifestat astăzi dorinţa de a face parte dintr-un proiect în care fiecare dintre ei va avea un rol. Totodată, vreau să felicit întreaga echipă care a format fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, au reuşit performanţa câştigării alegerilor locale din 2020, cu peste 50 de primării şi 700 de consilieri locali şi judeţeni. De aici mai departe, nu putem decât să construim spre noi victorii", mai spune Alexandru Muraru.

 

Acesta a preluat oficial mandatul de preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Iaşi în cadrul unui amplu eveniment politic desfăşurat în prezenţa preşedintelui liberal Ludovic Orban şi a premierului Florin Cîţu.

 

În cadrul aceluiaşi eveniment, Lucian Rusu, Liviu Brătescu şi Marius Alin Andrieş au fost aleşi în funcţia de prim-vicepreşedinţi, iar pentru funcţia de vicepreşedinţi au fost votaţi Andrei Cazacu, Romeo Vatră, Silviu Apostol, Daniel Juravle, Stelian Turcu, Benoni Moruzi şi Dan Niţă. AGERPRES/(AS – autor: Daniela Malache, editor: George Onea, editor online: Andreea Preda)

 

Foto: (c)  ADRIAN CUBA / AGERPRES FOTO

 

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO 

 

Citeşte şi:

 

Orban: Îl felicit pe Alexandru Muraru pentru alegerea sa în fruntea PNL Iaşi

 

VIDEO Iaşi: Este absolut necesar un nou PNDL, afirmă Ludovic Orban

 

Cîţu: PNL nu e cel mai mare partid din România fiindcă nu am avut curajul să facem ce am promis

 

 

 

 

Sursa: Agerpres