Infotrafic: Coloane de maşini în mai multe zone pe DN 1; valori de trafic în creştere pe A2, spre litoral

Centrul Infotrafic informează că, vineri după-amiază, pe DN 1 Ploieşti-Braşov sunt coloane de maşini în mai multe zone, în timp ce pe autostrada A2 se înregistrează valori de trafic în creştere pe sensul spre litoral.

Astfel, pe DN 1 – Centura de Vest a municipiului Ploieşti, este coloană în mişcare pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, de la intersecţia cu sensul giratoriu dintre DN 1 cu DN1A până la intersecţia cu sensul giratoriu dintre DN1 cu DJ 129G.

De asemenea, sunt coloane în mişcare la Comarnic, pe sensul către Braşov, de la km 102 (localitatea Nistoreşti) până la km 107, şi la Sinaia şi Buşteni, între km 123-131.

Pe sensul către Bucureşti al DN 1, este aglomeraţie este de la limita cu judeţul Braşov până în zona centrală a staţiunii Buşteni, anunţă Infotrafic.

Potrivit sursei citate, valorile de trafic sunt în creştere pe sensul către litoral al autostrăzii A 2 Bucureşti-Constanţa, însă nu sunt semnalate tronsoane cu circulaţie în coloană.

Totodată, pe DN 39 Constanţa – Mangalia se circulă în coloană între staţiunile Eforie Nord şi Agigea.

Poliţiştii acţionează în teren pentru fluidizarea traficului rutier.

"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, sfătuim şoferii să opteze pentru rutele alternative!", menţionează sursa citată. AGERPRES/(AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa: Agerpres