IGPR: Aproximativ 12.000 de poliţişti asigură ordinea publică la 63 de evenimente organizate în ţară de ziua Micii Uniri

Aproximativ 12.000 de poliţişti vor asigura, joi, ordinea publică la cele 63 de evenimente organizate, în toată ţara, cu prilejul sărbătoririi a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, la care sunt aşteptate să participe aproape 50.000 de persoane, conform Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Dispozitivul curent al Poliţiei Române a fost suplimentat, acordându-se o atenţie sporită evenimentelor la care se preconizează prezenţa unui public numeros.

Totodată, poliţiştii de la transporturi patrulează, pe parcursul întregii zile, în trenurile de călători, în staţii şi triaje de cale ferată, iar cei de la rutieră sunt prezenţi în trafic cu 270 de aparate radar, a precizat sursa citată.

Poliţia recomandă cetăţenilor care participă la aceste manifestări să evite situaţiile conflictuale şi, la nevoie, să apeleze pentru ajutor la cel mai apropiat echipaj de poliţie. AGERPRES/(AS – autor: Diana Dumitru, editor: Florin Marin, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres