Hunedoara: Restricţii de circulaţie pe DN 7, săptămâna viitoare, între Simeria şi Deva

Traficul rutier pe DN 7, între localităţile Simeria şi Sântuhalm, de lângă Deva, se va desfăşura cu restricţii în perioada 2-6 iulie din cauza executării unor lucrări la o trecere de nivel cu calea ferată Simeria – Hunedoara, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Lucrările vor fi executate doar pe timpul zilei, iar traficul rutier se va desfăşura alternativ în ambele sensuri, pe banda aferentă sensului deschis circulaţiei, fiind dirijat cu piloţi de trafic.

În scopul prevenirii eventualelor ambuteiaje şi al desfăşurării circulaţiei rutiere în regim de siguranţă şi fluenţă, poliţiştii le recomandă şoferilor să dea dovadă de un comportament civilizat.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare.

Sectorul de drum dintre Deva şi Simeria este unul dintre cele mai aglomerate de pe DN7, în anumite zile fiind înregistrate peste 30.000 de autovehicule în trafic, într-un interval de 24 de ore. AGERPRES/(AS – autor: Sorin Blada, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres