Gabriel Oprea, la Borşa: Lucrăm la lista pentru europarlamentare; pe ea se va regăsi cel puţin un maramureşean

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat sâmbătă la Reuniunea Regională a organizaţiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania, desfăşurată la Borşa, în judeţul Maramureş, ca parte a acţiunilor întreprinse de conducerea partidului în vederea reorganizării structurilor.

"Preşedintele UNPR a declarat că România se află pe un drum greşit şi că este mare nevoie de consens politic, de solidaritate şi de unitate pentru susţinerea şi promovarea imaginii ţării noastre în Europa. În acest context, Gabriel Oprea a făcut referire la reprezentanţii României în Parlamentul European care denigrează România, în loc să contribuie la promovarea şi la creşterea imaginii acesteia", se arată într-un comunicat remis de UNPR.

Gabriel Oprea le-a vorbit celor prezenţi despre proiectele derulate de UNPR în perioada guvernării din care a făcut parte şi despre acţiunile pe care partidul trebuie să le întreprindă pentru participarea la alegerile europarlamentare.

"Lucrăm la lista pentru europarlamentare, pe această listă se va regăsi cel puţin un maramureşean şi vom propune oameni valoroşi, care îşi iubesc ţara şi care să reprezinte România cu cinste în Parlamentul European", a precizat preşedintele UNPR.

Liderul partidului a menţionat că în ultima perioadă s-au înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, cei mai mulţi dintre noii membri fiind militari şi poliţişti rezervişti.

Gabriel Oprea a precizat că principala ţintă a Uniunii Naţionale pentru Progresul României este să obţină 10% la alegerile locale de anul viitor, precum şi la cele parlamentare: "Ne propunem să avem o participare cât mai bună la alegerile locale din anul 2020 şi, bineînţeles, să intrăm în Parlamentul României". AGERPRES/(AS-editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres