#europarlamentare2019/Orban, delegaţilor PNL de la secţiile de votare: depunem plângeri penale; oricine vrea să fure, nu va scăpa

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a îndemnat sâmbătă pe delegaţii PNL din secţiile de votare să depună plângeri penale în cazul tentativelor de furt la alegerile europarlamentare, astfel încât voturile să fie "păzite".

"Aduceţi-vă aminte ce a făcut, nici nu îi ştiu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe! Vă daţi seama de ce sunt (…) capabili în fiecare secţie de votare? Cu ochii pe ei (…) cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secţia de votare din partea Partidului Naţional Liberal! Cum i-am prins că vor fure, imediat anunţăm poliţia, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să ştie clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul ăsta trebuie să păzim voturile noastre", a spus Orban, la Alexandria, în cadrul evenimentului de prezentare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Orban le-a cerut însă membrilor PNL ca "până la păzirea voturilor" să le vorbească oamenilor şi să le spună că "au cu adevărat şansa de a trăi bine, de a avea demnitate, (…) de a fi respectaţi de instituţii publice".

"În fiecare judeţ din România trăiesc români care merită să fie respectaţi şi noi, PNL, garantăm că fiecare român va fi respectat, că niciunui român nu-i va mai fi călcată în picioare demnitatea, că fiecare român va avea o şansă în viaţă, că fiecare român, prin talentul lui, prin pregătirea lui, prin educaţia lui, prin capacitatea de a izbândi, va reuşi în viaţă sprijinit de toate autorităţile statului", a adăugat Orban. AGERPRES/(AS – autor: Livia Popescu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa: Agerpres