Emiterea autorizaţiei de mediu pentru Nuclearelectrica – Sucursala Fabrica de Combustibil Nuclear – pe agenda şedinţei de guvern

Guvernul se reuneşte în şedinţă vineri, pe ordinea de zi figurând, printre altele, un proiect de hotărâre privind emiterea autorizaţiei de mediu pentru SC Nuclearelectrica – Sucursala Fabrica de Combustibil Nuclear.

Printr-o altă hotărâre, Executivul va aproba declasificarea documentelor elaborate anterior datei de 31 decembrie 1989 de persoane juridice de drept public sau privat şi aflate în fondul arhivistic al Ministerului Afacerilor Externe.

Pe agenda reuniunii guvernamentale figurează şi un proiect de hotărâre privind aprobarea metodologiilor pentru stabilirea normelor de venit utilizate la impunerea veniturilor din activităţi agricole, precum şi a metodologiei de calcul al reducerii normei de venit pentru aplicarea prevederilor referitoare la scutirea de la plata impozitului pe venit prevăzută la art. 76 alin. (1) lit.c) din Legea cooperaţiei agricole nr. 566/2004.

Totodată, Executivul va aproba şi un memorandum având ca temă: "încetarea efectuării donaţiei unor bunuri mobile aflate în proprietatea privată a statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale către Guvernului Ucrainei, aprobată prin Memorandumul din 8 ianuarie 2016". AGERPRES/(AS – editor: Florin Marin, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres