Dolj: Altercaţie între mai mulţi medici de la SJU Craiova; unul dintre ei a fost amendat de poliţişti

La Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova a avut loc, marţi, o altercaţie între mai mulţi medici, în urma căreia unul dintre aceştia a fost amendat de poliţişti cu suma de 1.000 lei pentru proferare de injurii şi a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"În cursul acestei zile, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unei altercaţii între mai mulţi medici de la un spital din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că evenimentul se confirmă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Dosarul penal a fost întocmit de poliţişti în urma unei plângeri depuse de unul dintre medici.

Potrivit unor surse, medicul amendat a mai fost implicat de-a lungul timpului în diverse altercaţii cu colegi din spital şi scandaluri cu pacienţi sau conducerea spitalului, iar la începutul lunii octombrie 2018 i-a fost desfăcut contractul de muncă, însă a câştigat procesul cu Spitalul de Urgenţă Craiova şi în martie a.c. a fost reangajat. AGERPRES / (AS – autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres