Diplomă de excelenţă pentru maratonistul Dănuţ Cernat care aleargă pentru copiii poliţiştilor decedaţi de COVID-19

Maratonistul Dănuţ Cernat, poliţist în rezervă, a primit Diplomă de excelenţă pentru acţiunea sa de a strânge bani pentru pentru copiii poliţiştilor decedaţi după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, împreună cu comisarul şef Florin Constantin Poenari, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, i-au acordat maratonistului Dănuţ Cernat Diploma de excelenţă în semn de preţuire pentru implicarea în apărarea valorilor sociale şi activităţile de promovare a poliţiştilor, distincţie oferită de Instituţia Prefectului, IPJ Suceava şi Corpul Naţional al Poliţiştilor Suceava.

Prefectul Cimpoeşu a declarat că l-a primit la sediul instituţiei pe Dănuţ Cernat, care a alergat luni pe traseul Botoşani – Suceava.

Dănuţ Cernat participă la campania "Turul României în paşi de alergare", campanie care îşi propune să strângă fonduri pentru copiii poliţiştilor decedaţi după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2, iar sucevenii care vor să se alăture acestei iniţiative o pot face prin donaţii în conturile: RO93BRDE410SV36475774100 în lei şi RO25BRDE450SV05758454500 în euro. AGERPRES/(AS-autor: Silvia Marcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres