Cluj: Fanii UNTOLD pot dona pentru proiectul ‘Spitale publice din bani privaţi’

Participanţii la Festivalul UNTOLD pot dona pentru proiectul "Spitale publice din bani privaţi", iniţiat de actorul Codin Maticiuc şi de Fundaţia Metropolis.

"UNTOLD continuă tradiţia de a le oferi fanilor şansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur. Astfel, în acest an, odată veniţi la festival, fanii pot face fapte bune susţinând proiectul 'Spitale publice din bani privaţi', proiect iniţiat de actorul Codin Maticiuc şi Fundaţia Metropolis. Astfel, cei care îşi doresc să se implice pot contribui la renovarea spitalelor din România, iniţiativă pornită de Codin Maticiuc şi Fundaţia Metropolis încă din anul 2016. Până în prezent au fost reabilitate mai multe proiecte (Secţia de hematologie pediatrică de la Spitalul Fundeni, Secţia de infecţioase şi Secţia de pediatrie de la Spitalul Piatra Neamţ), iar investiţiile totale de până acum se ridică la peste 400.000 de euro. Cel mai recent proiect al Asociaţiei Metropolis este renovarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatorii UNTOLD.

Potrivit sursei citate, donaţiile se pot face oricând pe toată durata festivalului, la 15 căsuţe de Credit Point poziţionate în perimetrul UNTOLD, până pe 13 septembrie, la ora 10,00.

"Participanţii care au realizat top-up-ul online au posibilitatea ca din contul lor de festival să doneze sumele necheltuite de pe brăţări pentru proiectul 'Spitale publice din bani privaţi', în perioada 13 – 17 septembrie", se precizează în comunicat.

UNTOLD va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie. AGERPRES/ (AS – autor: Marius Septimiu Avram, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa: Agerpres