Cîţu, despre posibile semnături false de pe moţiune: Dacă e adevărat, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă

Premierul Florin Cîţu a afirmat duminică, la Blaj, în contextul în care există politicieni care susţin că ar fi suspiciuni cu privire la unele semnături de pe moţiunea depusă de USR PLUS şi AUR, că, dacă acest lucru ar fi adevărat, cei care au făcut asta trebuie să răspundă.

Întrebat duminică la Blaj, unde a participat la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Alba, dacă deţine informaţii că ar exista semnături false pe moţiunea depusă de USR PLUS şi AUR, Florin Cîţu a răspuns că nu cunoaşte acest lucru.

"Nu am informaţiile acestea, dar vă spun atâta: dacă există semnături false pe o moţiune, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă. Şi dacă USR s-a asociat şi cu o moţiune cu semnături false, deja lucrurile arată foarte trist", a declarat Florin Cîţu.

Deputatul PNL de Alba Florin Roman a susţinut, duminică, într-o postare pe Facebook, că moţiunea ar fi însoţită de peste 30 de semnături scanate, copiate din tabele şi cu suspiciuni de falsificare.

Moţiunea de cenzură "Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!", semnată de 122 de parlamentari ai USR PLUS şi AUR, a fost depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor. AGERPRES/(A, AS – autor: Marinela Brumar, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Preda)

Sursa: Agerpres