Ciolacu, după discuţia cu Paolo Gentiloni, comisar european: PNRR e foarte departe de a fi aprobat de CE în perioada următoare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare, lucru confirmat, spune el, în discuţia pe care a avut-o vineri cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie.

Marcel Ciolacu a participat vineri la Conferinţa la nivel înalt PES "With Courage. For Europe", organizată la Berlin. În marja Conferinţei a avut prevăzute şi o serie de întâlniri cu oficiali europeni, printre care şi Paolo Gentiloni, comisarul european pentru Economie.

''PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Nu e nimic 'wow'! Nu e nimic 'fantastic'! Este doar un alt eşec al actualei guvernări! Iar, după dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur 'succes' este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din Guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care marţi acest Guvern trebuie să plece acasă!'', a scris Ciolacu pe Facebook. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Marcel Ciolacu /Facebook

Sursa: Agerpres