Botoşani: Un tânăr a fost reţinut de poliţişti după ce a produs un accident cu o maşină furată din spălătorie

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a produs un accident cu un autoturism furat dintr-o spălătorie, a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, tânărul şi-a însuşit pe nedrept autoturismul, pe care l-a condus spre ieşirea din municipiul Botoşani, iar pe timpul deplasării a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

"Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.400 de euro", se arată în comunicat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere, distrugere şi conducere fără permis. AGERPRES/(AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres