Botoşani: Cele trei fetiţe dispărute din localitatea Bucecea, găsite în municipiul reşedinţă de judeţ

Cele trei minore, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, care au fost date dispărute, joi, după ce au plecat de la domiciliul lor din oraşul Bucecea, au fost identificate pe raza municipiului Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit oficialului IPJ, minorele nu au fost victima vreunei infracţiuni, însă nu au revenit în familii, ci au fost internate într-un centru din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

"Din verificările efectuate până în acest moment nu rezultă că acestea ar fi fost victimele vreunei infracţiuni în perioada în care au lipsit de la domiciliu. Faţă de acestea a fost luată măsura internării într-un centru de primire a copilului în regim de urgenţă", a precizat Nenişcu.

Poliţiştii au făcut, joi, un apel la populaţie să sprijine identificarea celor trei fetiţe, după ce acestea au plecat de acasă şi nu au mai revenit. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres