Bode (PNL Sălaj): Şimleu Silvaniei are cel mai tânăr primar de oraş din România

Preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode, a salutat, duminică, într-o postare pe o reţea de socializare, alegerea liberalului Cristian Lazăr în funcţia de oraşului Şimleu Silvaniei, precizând faptul că acesta este cel mai tânăr primar de oraş din România.

"Şimleu Silvaniei a ales bine şi de această dată! A ales Viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Şimleu Silvaniei este victoria întregii comunităţi! A unei comunităţi care a ales viitorul şi care priveşte cu încredere înainte. (…) A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneaţă, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv şi constructiv", a scris Lucian Bode, pe contul său de Facebook.

În vârstă de 27 de ani, edilul ales în urma scrutinului de duminică este, potrivit liderului PNL Sălaj, cel mai tânăr primar de oraş din România.

Candidatul PNL Mihai Cristian Lazăr şi-a adjudecat funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei, obţinând peste 50% din sufragii la alegerile parţiale de duminică. AGERPRES / (AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)

 

Citeşte şi:

 

* Alegeri locale parţiale în 36 de localităţi; s-au deschis secţiile de votare

Sursa: Agerpres