Argeş: Un poliţist pe motocicletă aflat în misiune a oprit să acorde primul ajutor unui bărbat căzut în stradă

Un poliţist pe motocicletă din municipiul Piteşti, care se deplasa la un eveniment, a oprit, vineri, să acorde primul ajutor unui bărbat căzut în stradă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Marius Pandelea a absolvit şcoala de agenţi de poliţie în 2019 şi lucrează în cadrul Serviciului Rutier Argeş.

 

Sursa foto: IPJ Argeş

"În jurul orei 13,30, în timp ce se afla în drum către o misiune, cu motocicleta, în municipiul Piteşti, poliţistul a observat, pe trotuar, în zona bulevardului Nicolae Bălcescu, un bărbat căzut, care prezenta o plagă la nivelul capului. Imediat, poliţistul a oprit şi a mers la persoana în cauză, pe care a încercat să o ţină în stare de conştienţă, în timp ce a anunţat evenimentul la 112, solicitând ambulanţa", se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului au ajuns în scurt timp şi echipajele medicale, iar poliţistul a rămas să le acorde sprijin.

Bărbatul de 69 de ani căzut pe stradă, cunoscut cu afecţiuni medicale, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: Agerpres