Alexandru Petrescu, despre Iohannis: Un adevărat Arhanghel al Haosului; îşi cere suspendarea

Ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, l-a caracterizat, sâmbătă, pe preşedintele Klaus Iohannis, drept ''un adevărat Arhanghel al Haosului'', adăugând că acesta ''îşi cere suspendarea'' pentru a atrage ''aparente procente electorale de la un grup restrâns de fundamentalişti ai nonsensului''.

"Incontestabilul devine contestabil, logica de funcţionare a administraţiei statului e blocată în toate mecanismele ei, implicarea CCR în a evidenţia evidenţa a devenit uzuală, conduceri ale instituţiilor importante din arhitectura statului se află în etern interimat, ţări din arcul alianţelor sunt populate de funcţionari fără ambasadori şi mai nou, implicarea ultimului bastion de demnitate naţională prin disputarea conducerii şefului Statului Major al Armatei Romane, face din locatarul Palatului Cotroceni un adevărat Arhanghel al Haosului. Acesta îşi cere suspendarea pentru a îşi desăvârşi instaurarea domniei instabilităţii totale în tentativa de a-şi atrage aparente procente electorale de la un grup restrâns de fundamentalişti ai nonsensului", a scris Petrescu pe Facebook.

Potrivit demnitarului, aceasta se întâmplă când mai sunt două zile până la preluarea de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. "Invitaţiile oneste la dialog şi conlucrare ale Guvernului în beneficiul României nu şi-au găsit răspuns într-un partener instituţional care să se poată decupla de jocuri politice autohtone, personale, fără miză naţională", a a adăugat Alexandru Petrescu. AGERPRES /(AS – autor: Sorin Peneş, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea)

Sursa: Agerpres