Alegeri parţiale/ Olt: Candidatul PSD, Nicolae Dobre, câştigătorul fotoliului de primar la Deveselu

Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Deveselu, Nicolae Dobre, viceprimarul localităţii, a câştigat alegerile parţiale obţinând peste 50% din voturile valabil exprimate, potrivit rezultatelor afişate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Dobre a obţinut 924 de voturi, însemnând 50,54% din totalul voturilor valabil exprimate.

Pe locul al doilea s-a clasat candidatul liberal, Marius Iulian Aliman, care a obţinut 812 voturi (44,42%).

Candidatul de pe locul al treilea este Gabriel Branişte (AUR), care a obţinut 119 voturi. Ceilalţi patru candidaţi au obţinut mai puţin de 50 de voturi: Dorel Gorcea (independent) – 20 de voturi, Luminiţa Cepan (USR) – 12, Ana Sorin Marius (PMP) – 8 voturi, Constanţa Mirela Motrici (Partidul Neamul Românesc) – 3.

Duminică seara, după aflarea rezultatelor, câştigătorul alegerilor de la Deveselu, Nicolae Dobre, a transmis mulţumiri susţinătorilor într-un mesaj postat pe Facebook, afirmând că este o victorie "care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni".

"Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat să-mi acordaţi votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât planul de guvernare local să fie pus în practică, aşa cum am promis", a transmis Nicolae Dobre.

La Deveselu au fost organizate duminică alegeri parţiale pentru funcţia de primar, după ce anul trecut, în septembrie, a fost votat cu majoritate de voturi pentru această funcţie primarul Ion Aliman care decedase cu câteva zile înainte de ziua scrutinului. AGERPRES/(AS – autor: Cristina Matei, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dãdârlat)

 

Citeşte şi:

 

Grindeanu: PSD a obţinut o victoria la alegerile parţiale; din 35 de localităţi a câştigat alegerile în 17

Sursa: Agerpres