Timiş: Educatoarea care şi-a ucis fetiţa de 4 ani, condamnată definitiv la 18 ani şi 8 luni de închisoare

Fosta educatoare Oana Răzvana Neţ, care şi-a ucis fetiţa în primăvara anului 2018, a fost condamnată definitiv, miercuri, de magistraţii Curţii de Apel Timişoara, la 18 ani şi opt luni de închisoare.

"Pedeapsa i-a fost majorată de la 12 ani, cât pronunţase Tribunalul Timiş, la 18 ani şi opt luni, pentru educatoarea Neţ Oana Răzvana" a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Timişoara, judecătorul Cristian Pup.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, la data de 15 martie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Oana Răzvana Neţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie – omor comis asupra unui membru de familie – fiica, reţinându-se în sarcina acesteia faptul că în data de 13 martie 2018 a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de patru ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timişoara.

Inculpata le declarase anchetatorilor că a dorit să se răzbune în acest fel pe soţul care iubea foarte mult fetiţa, dar voia să divorţeze de ea şi să o ia pe minoră în familia lui. AGERPRES/(AS – autor: Otilia Halunga, editor: Oana Popescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres