Secţia pentru procurori a CSM a avizat majorarea cu 51 de posturi a statului de funcţii al DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, marţi, la solicitarea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, majorarea cu 51 de posturi a statului de funcţii al DIICOT.

Secţia a avut pe ordinea de solicitarea ministrului Justiţiei de acordare a avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu un număr de 51 de posturi, respectiv 11 posturi de procuror şi cu 40 posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ (35 de posturi de grefier, 4 posturi de funcţionar public – consilier grad profesional superior şi 1 post de personal contractual de expert- psiholog)", se arată în minuta deciziei. AGERPRES/(AS – autor: Mihai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: Agerpres