Percheziţii ale poliţiştilor din Botoşani la locuinţele unor persoane din municipiul Roman, bănuite de înşelăciune

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune prin metoda "şmen", de pe raza municipiului Roman din judeţul Neamţ, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, fapta a fost comisă pe raza municipiului Botoşani pe 26 mai 2021, iar victima este o femeie de 53 de ani din comuna Corni.

"În urma desfăşurării activităţilor la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza, constând în bani, telefoane mobile, cartele telefonice. De asemenea, o femeie de 41 de ani, bănuită de comiterea faptei. a fost condusă la sediul Poliţiei în baza unui mandat de aducere", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ susţine că în acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. AGERPRES / (AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: Agerpres