Incident la intrarea pe Arena Naţională; un suporter care nu a respectat normele de acces pe stadion- reţinut

Un suporter care a încercat să pătrundă pe Arena Naţională, unde se joacă meciul dintre FCSB şi Dinamo, fără a respecta normele de acces pe stadion a fost reţinut, informează, duminică seară, Jandarmeria Capitalei.

''În legătură cu incidentul petrecut pe timpul accesului suporterilor în complexul sportiv dinspre Bd. Basarabia, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: o persoană a încercat să pătrundă în complexul sportiv fără a respecta normele de acces, iar în momentul interceptării de către efectivele de jandarmi, alte persoane au încercat să împiedice luarea măsurilor legale'', precizează DGJMB.

Potrivit sursei citate, pentru a preveni escaladarea unui conflict în zona respectivă şi pentru a dispersa grupul de persoane au fost folosite punctual mijloace de intervenţie şi protecţie individuale.

Persoana care a provocat incidentul a fost reţinută şi urmează să fie luate împotriva acesteia măsurile legale.

Peste 500 de jandarmi asigură ordinea publică la meciul dintre echipele de fotbal FCSB şi Dinamo Bucureşti.

Suporterii au avut acces pe stadion începând cu ora 18,30, pe baza biletelor şi a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice. Doar unul dintre aceste elemente nu era suficient. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate. AGERPRES/ (AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Anamaria Constantin, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: Agerpres