IGPR: Percheziţie la un bărbat bănuit că ar fi procurat ecstasy din Germania; au fost descoperite peste 2.700 de comprimate

Poliţiştii din Ilfov au efectuat, miercuri, o percheziţie la un bărbat bănuit că ar fi procurat din Germania comprimate de ecstasy, în scopul comercializării către consumatori din Bucureşti, ocazie cu care au fost descoperite peste 2.700 de comprimate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc.

"În urma percheziţiei, au fost descoperite şase pachete învelite în material plastic şi staniol şi două pungi, în interiorul cărora erau 2.762 de comprimate de culoare roz, care ar fi fost achiziţionate de bărbat în vederea comercializării ilicite. De asemenea, au fost ridicate două telefoane mobile. Comprimatele şi fragmentele de comprimat au fost ridicate şi vor fi predate Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, în vederea efectuării constatării tehnico-ştiinţifice", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

Cel în cauză a fost condus la sediul DIICOT – Structura Centrală, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea a fost desfăşurată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea DIICOT – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. La activităţi au participat şi jandarmi. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres