Giurgiu: Şase bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal cu bâte în centrul municipiului reşedinţă

Un număr de şase bărbaţi din municipiul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, cercetaţi penal pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe după ce ar fi rănit un bărbat în cadrul unui conflict desfăşurat în centrul oraşului, au fost reţinuţi de poliţişti, patru dintre aceştia au fost arestaţi preventiv.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, la final săptămânii trecute, cu privire la faptul că pe strada Gării are loc un scandal între mai multe persoane. În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat pentru aplanarea conflictului, patrula de ordine publică, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, observând, iniţial, un grup de cinci persoane implicate în scandal. În urma conflictului, a rezultat rănirea unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, poliţiştii au continuat cercetările, fiind identificaţi şase bărbaţi din municipiul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 33 şi 50 de ani, pe numele cărora a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe", se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Cei şase bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile pentru patru dintre aceştia.

Potrivit martorilor, scandalul între aceşti bărbaţi ar fi pornit pe baza unor neînţelegeri mai vechi, conflictul s-a desfăşurat cu bâte, ziua, în plină stradă, iar unul dintre aceştia ar fi fost înjunghiat. AGERPRES/(AS-autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: Agerpres