Dolj: Un adolescent de 15 ani a fost reţinut după ce ar fi înjunghiat un băiat de aceeaşi vârstă

Un adolescent de 15 ani din municipiul Băileşti, judeţul Dolj, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi înjunghiat un băiat de aceeaşi vârstă, într-un conflict spontan.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, reprezentanţii Spitalului din Băileşti au anunţat, luni seara, că la unitatea medicală a fost adus un adolescent de 15 ani, din localitate, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate.

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care au stabilit faptul că în cursul serii trecute, în timp ce se afla pe o strada din localitate, între acesta şi un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia cel din urma i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. La nivelul Poliţiei Municipiului Băileşti s-a constituit un colectiv de lucru, în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea faptei şi stabilirii întregii situaţii de fapt. Adolescentul a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Băileşti şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări", informează IPJ Dolj.

Conform aceleiaşi surse, suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Cercetările în dosar sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti. În cursul zilei de marţi, adolescentul urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES/(AS – autor: Maria Mitrică, editor: George Onea, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres