DIICOT: Peste 900 de pastile de ecstasy şi amfetamină – ridicate în urma unor percheziţii

Procurorii DIICOT Oradea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, au efectuat două percheziţii pe raza municipiului Marghita, în urma cărora au ridicat peste 900 de pastile de ecstasy şi amfetamină.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul şi reşedinţa inculpatului A. Z. L., în vârstă de 40 de ani, procurorii au ridicat 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, patru telefoane mobile, 31.540 de lei, precum şi 58.900 de ţigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, a informat DIICOT, printr-un comunicat de presă transmis marţi.

"Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc", a precizat sursa citată. AGERPRES/(AS – autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: Agerpres