DIICOT: Persoană acuzată de trafic de droguri după ce a înfiinţat o cultură de canabis într-un solar de legume

O persoană a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă după ce a înfiinţat pe raza judeţului Satu Mare o cultură de canabis.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de canabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării. La data de 21 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de canabis, formată din 22 de plante – 130 de kilograme de masă verde, înfiinţată într-un solar de legume", arată un comunicat de presă al DIICOT, remis miercuri.

Potrivit sursei citate, inculpatul urmează să fie prezentat miercuri Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit şi al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare. AGERPRES/(AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Sursa: Agerpres