Dâmboviţa: Două femei reţinute pentru înşelăciune în obţinerea de indemnizaţii acordate în contextul pandemiei de COVID-19

Două femei au fost reţinute de Poliţie, fiind cercetate pentru înşelăciune în obţinerea de indemnizaţii acordate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială în contextul pandemiei de COVID-19, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

Cele două femei, cu vârste de 31 de ani, respectiv 49 de ani, sunt cercetate pentru înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.

"Pentru documentarea activităţii infracţionale, pe parcursul zilei de ieri (miercuri, n.r.), poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea I.L. Caragiale. Activităţile de investigare penală sunt desfăşurate după ce ar fi fost obţinute ilegal indemnizaţii acordate de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, în contextul pandemiei de COVID-19", precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. AGERPRES/(AS-autor: Cornelia Dumitru, editor: Karina Olteanu)

Sursa: Agerpres