Arad: Şantaj cu imagini compromiţătoare, dejucat de poliţişti; un suspect a fost reţinut

Poliţiştii arădeni au dejucat un şantaj cu imagini compromiţătoare şi au reţinut un bărbat de 46 de ani, care ceruse de la o femeie bani pentru a nu publica anumite fotografii pe reţelele de socializare.

"Din cercetări a reieşit că bărbatul, aflat în posesia unor imagini compromiţătoare, ar fi solicitat suma de 2.500 de la persoana vătămată pentru a nu publica pe reţelele sociale materialele cu aceasta. În urma organizării unui flagrant, bărbatul a fost depistat la scurt timp, cu banii asupra lui, după ce i-a primit de la victimă", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga.

Surse apropiate anchetei au adăugat, pentru AGERPRES, că bărbatul şi-a şantajat o fostă amantă, căsătorită, iar imaginile erau cu intimităţi dintre cei doi.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive. AGERPRES/(AS – autor: Marian Buga, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: Agerpres