Alba: Un bărbat şi-a însuşit 1.300 de euro uitaţi în fanta unui ATM

Un bărbat din Alba şi-a însuşit suma de 1.300 de euro pe care a găsit-o în fanta unui ATM din municipiul Aiud, acesta fiind cercetat acum de poliţişti, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 21 septembrie 2021, poliţiştii din Aiud au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Sâncrai, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit. Se pare că, la data de 2 septembrie 2021, acesta şi-a însuşit suma de 1.300 de euro, găsită în fanta unui ATM, amplasat B-dul Transilvaniei din municipiul Aiud", se menţionează în comunicat.

IPJ Alba precizează că prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, un bărbat de 46 de ani, din Aiud, care, după ce a efectuat o tranzacţie de schimb valutar a uitat să-şi ridice suma de bani.

Faţă de bărbatul de 41 de ani cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit. AGERPRES/(AS – autor: Marinela Brumar, editor: Karina Olteanu)

Sursa: Agerpres