Informatii clare despre leasingul operational

Cel mai probabil acest articol va starni interesul tuturor celor ce detin o afacere sau poate celor ce sunt in fruntea unei companii, iar asta deoarece atunci cand vine vorba despre leasing operational, fara dar si poate, este vorba despre colaborarea cu firme. In tot ceea ce tine de managerierea unei firme, sau a unei companii, cu siguranta atunci cand vine vorba despre masinile pe care acestea fie ca le ofera angajatilor, drept masini folosite in scopul muncii, fie ca le folosesc pentru livrari sau alte servicii oferite, cu siguranta ideea de leasing operational reprezinta o optiune ce este mereu luata in considerare. 

Unele firme deja utilizeaza acest tip de leasing, iar altele poate inca nu au intalnit conceptul, sau poate nu l-au luat in considerare. Pentru a fi simplu de inteles si usor de adoptat, conceptul de leasing operational are scopul de a veni in sprijinul firmelor si companiilor, prin inchirierea pe termen mediu si lung de autoturisme, sau autoutilitare. Spre marele ajutor al tuturor celor ce apeleaza la aceasta optiune, leasingul operational ofera si asigurarea autovehiculelor si autoutilitarelor oferite, dar se ocupa de absolut tot ceea ce tine de intretinerea unei masini. 

Ce firma nu si-ar dori sa aiba mereu o flota noua, aceasta sa fie la zi cu toate intretinerile, inspectiile si sa ofere angajatilor siguranta si confort? Bineinteles, ideea de leasing operational poate reprezenta un foarte mare avantaj, iar asta si datorita faptului ca nu trebuie sa mai existe un numar de persoane care sa se ocupe constant de aceste masini, ci este suficient ca o persoana sa tina legatura cu firma de leasing. 

De ce leasing operational si nu o achizitie?

In ceea ce tine de comparatia dintre leasingul operational si achizitia unei flote, cu siguranta putem defini cateva argumente care sa sustina de ce foarte multe firme aleg sa opteze pentru optiunea de leasing. Pe deoparte, evident, costurile sunt mai mici, asta deoarece ne raportam la o rata dispusa pe 2-5 ani, comparativ cu pretul pe care o firma ar fi nevoita sa il achite instant, la achizitionarea unor masini noi. Pe de alta parte, faptul ca in rata lunara sunt incluse toate costurile de intretinere ale unui autovehicul, cu siguranta reprezinta un alt avantaj. 

Totodata, sunt situatii in care, spre exemplu, o firma abia intra pe piata si nu are un capital atat de mare pentru a investi intr-un anumit numar de masini noi, iar asta deoarece pentru acestea este necesara o plata instanta. Astfel, utilizand metoda leasingului operational, achitand o rata lunara, o firma cu un capital mai mic se poate bucura de o flota noua, bine pusa la punct, care sa ofere siguranta si cu ajutorul careia serviciile sau produsele sa poata fi comercializate. 

Lista avantajelor oferite de leasingul operational este una lunga si suficient de consistenta astfel incat sa convinga fiecare antreprenor sa apeleze la aceasta solutie. Companiile care au nevoie de un astfel mijloc de transport, dar care nu-si permit sa investeasca o suma foarte mare de bani in achizitionarea unor masini, au la dispozitie aceasta solutie potrivita atat pentru companiile mijlocii, cat si pentru cele mari.

De ce sa alegi Arval pentru acest tip de leasing operational?

In ceea ce ii priveste pe cei de la Arval, cei 30 de ani de experienta se pare ca reusesc sa le aduca acestora zeci de clienti multumiti. Experienta unei firme dintr-un anumit domeniu poate sa reprezinte pentru colaboratorii acesteia un beneficiu foarte mare, iar asta deoarece stie prea bine cu ce se poate confrunta si stie sa evite problemele, dar mai ales sa lucreze cu profesionalism. Tocmai calitatile mentionate ii caracterizeaza si pe cei de la Arval, reusind de-a lungul timpului sa multumeasca un numar foarte mare de clienti. 

Aportul pe care Arval il poate aduce intr-o colaborare reprezinta un mare plus pentru flota unei firme sau a unei companii, beneficiile fiind multiple, iar faptul ca grija intretinerii masinilor dispare, cu siguranta este o usurare. Fie ca este vorba despre oferte pe termen mediu, fie ca ne gandim la o oferta pe termen lung, apeland la consultanta celor de la Arval cu siguranta vom gasi cea mai buna varianta, iar daca site-ul acestora nu ne pune la dispozitie produsul dorit, putem sa ii contactam si sa primim mai multe informatii legate de portofoliul acestora.