Unde sa iti cumperi un apartament cu 3 camere in Constanta: constructii vechi vs. Ansamblu Rezidential

Odata cu trecerea anilor, cladirile incep sa se invecheasca, iar structura lor da semne de uzura. In prezent, tot mai multe edificii se transforma in cladiri de patrimoniu sau, in cazurile mai putin fericite, primesc o bulina rosie care indica un pericol mare la un cutremur de peste 5 grade. Desigur, poate esti genul de persoana care viseaza la un trai boem, la fel cum duceau burghezii pe vremea Micului Paris. Suna tentant, dar in acelasi timp trebuie sa te intrebi daca intr-adevar merita riscul de a investi o suma considerabila intr-un apartament cu 3 camere in Constanta situat intr-o asemenea cladire.

Apartamente vechi sau apartamente in Constanta cu 3 camere noi?

Este o intrebare destul de dificila, mai ales prin prisma faptului ca exista argumente pro de ambele parti. In primul rand, nu toate apartamentele vechi sunt incadrate la risc seismic. Structura lor solida, dintr-un strat gros de beton, garanteaza, in multe cazuri, longevitatea acelor locuinte. Pe de alta parte, structura din beton garanteaza rezistenta, dar nu este tocmai cel mai bun material care sa pastreze caldura pe timp de iarna. De aceea, o investitie suplimentara este necesara pentru a acoperi pierderile termice din timpul iernii.

Factorii naturali sunt mai mult decat demni de luat in calcul, atunci cand cauti un apartament la cheie cu 3 camere in Constanta care sa indeplineasca o nevoie sau alta. Constructiile noi sunt gandite pentru a face fata unor manifestari seismice de mare anvergura si temperaturilor extrem de scazute. Practic, in planurile arhitecturale din fazele incipiente, siguranta este pe primul plan, inaintea functionalitatilor.

Cartiere istorice sau ansamblu rezidential in Constanta?

Povestile pe care le poarta in spate zidurile peste care se pogoara negura timpului sunt atat de fascinante si de cuprinzatoare, incat nu ti-ar ajunge o viata sa le asculti. Diferenta arhitecturala dintre cladirile din anii ‘60-’70 si cele de la inceputul secolului 20 sau chiar din secolul 19 este flagranta. Frontonul in forma de triunghi cu motive mistice, stalpii de sustinere cu influente grecesti sau romanice, inegalabilele statuete ce pazesc intregul corp.

Aceste avantaje estetice nu fac obiectul achizitiei unui apartament in Constanta cu 3 camere, din cauza structurii subrede, ceea ce transforma tranzactia in una nerentabila. Intr-un complex de apartamente, precum Maurer Residence, totul este nou si construit dupa cele mai inalte standarde de calitate. Aici faci parte dintr-o comunitate formata din oameni cu acelasi vis, acela de a trai in intr-o mare familie.

Sa cumperi un apartament la cheie in Constanta cu 3 camere este mai usor ca oricand. Ai la dispozitie multiple variante de finantare si o poti alege pe cea mai potrivita planului tau financiar. In plus, spre deosebire de tranzactia efectuata cu un alt proprietar, care nu doreste decat sa vanda si nu asteapta acordul venit din partea bancilor, Maurer Residence iti vine in ajutor si chiar iti ofera posibilitatea de a cumpara in rate direct la dezvoltator. Dar cel mai important este faptul ca ai parte de suport chiar si dupa ce ai facut achizitia, ceea ce inseamna ca beneficiezi de servicii premium.

Daca inca nu te-a hotarat si ai nevoie de alte informatii suplimentare, poti apela oricand la Maurer Residence Constanta si sa ceri toate detaliile care ai nevoie.